Pályázati kisokos!

minden ami a pályázattokkal kapcsolatos egy helyen

KKV Technológia Plusz Hitelprogram

2024. március 14. 08:54 - Gönczi Zsolt

KKV Technológia Plusz Hitelprogram

Kamatmentes beruházási hitel. (100 millió forintos árbevétel feletti cégeknek, és minimum 10 millió forint feletti beruházási igénnyel)

Támogatható projektek – kritérium: Budapesten kívüli telephelyen vagy székhelyen megvalósuló beruházás:

  1. Termelési kapacitás bővítése (ingatlan vásárlás, új eszköz, gép beszerzése, termelési szoftver, know-how beszerzés, bármilyen beruházás, ami a vállalkozás meglévő tevékenységét fejleszti, támogatja kivéve telekvásárlás, lakóingatlan beruházás és személygépjármű beszerzés )
  2. Meglévő telephely energetikakorszerűsítése(elavult eszközök, gépek cseréje, szigetelés, nyílászáró, világítás korszerűsítés, napelem telepítés, kazán csere, stb.)

Feltételek:

  • Igényelhető összeg: legfeljebb 100 millió forint
  • Futamidő: legfeljebb 15év
  • Kamat: 0% / év
  • Elvárt önerő: legfeljebb 15%
  • Biztosíték: tulajdonos magánszemély készfizető kezességvállalása és zálogjog alapítása a beruházás tárgyára
  • Folyósítás: előleg – és végszámla számla alapján a beruházás szállítója részére (példa: gépbeszerzés esetén a gép forgalmazója kiállít egy számlát, ami alapján a támogatási összeg folyósításra kerül a szállító részére)

A program a korábbi ciklusokhoz hasonlóan a kereslethez képest korlátozott forráskerettel nyílik meg, az is előfordulhat, hogy a kiírás napján néhány órán belül kimerül.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kkvpalyazatok.blog.hu/api/trackback/id/tr2618353881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása