Pályázati kisokos!

minden ami a pályázattokkal kapcsolatos egy helyen

2 MILLIÁRDOS TÁMOGATÁST KAPNAK A ZÁRTKERTESEK!

2017. augusztus 30. 11:04 - Gönczi Zsolt

A Kormány 1578/2017. (VIII. 28.) Korm. határozata a Zártkerti Program létrehozásáról

 

2017.08.28.-án Zártkerti Program létrehozásáról döntött a kormány a környezet védelme, a külterületeken folytatott szőlő- és gyümölcstermesztés fennmaradása, a vidéki tájfenntartás és a zártkerti ingatlanokon fennmaradt genetikai sokféleség megőrzése érdekében. Az erre vonatkozó határozat a Magyar Közlöny 2017 évi 168-as számában közzétett kormányhatározatból ismerhető meg.

A határozat szerint a földművelésügyi miniszternek a zártkerti ingatlanok mezőgazdasági hasznosítását elősegítő pályázatok, valamint a zártkerti ingatlanokhoz kapcsolódó életforma elősegítésére szeptember 30-ig el kell indítania a programot, az erre biztosított források felhasználásáról pedig kétévenként – első alkalommal 2019. december 31-ig – kell beszámolnia a kormánynak. A földművelésügyi miniszter a Zártkerti program pályázatainak kiírásához idén 2 milliárd forint összegben vállal kötelezettséget, amit a nemzetgazdasági miniszter köteles biztosítani jövőre – közölték. A program folytatásához 2019-től a nemzetgazdasági miniszter évente 2 milliárd forintot biztosít a kormányhatározat szerint.

Ha pályázni szeretne az ingyenes előminősítés végett jelezze pályázati szándékát az alábbi elérhetőségeken info@fnti.hu vagy +36 20 377 9200 és felkészítjük a  pályázat sikeres beadására! 

Gönczi Zsolt, pályázati szakértő

gonczi.zsolt@fnti.hu, 06 20 377 9200

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kkvpalyazatok.blog.hu/api/trackback/id/tr5412790110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása