Pályázati kisokos!

minden ami a pályázattokkal kapcsolatos egy helyen

Pályázat - Fiatal Gazda 2017!

2017. január 30. 12:41 - Gönczi Zsolt

Nem egészen egy hónap múlva (2017.03.01.) elindul a Fiatal Gazda 2017-es pályázat és maximum 3000 nyertes pályázót várnak.

A feltételek szigorodtak és az érdeklődők száma nőtt az előző évekhez képest. Ezért az időben történő a pályázati kiírás teljes vertikumát lefedő felkészülés és pályázat elkészítése elengedhetetlen.

Röviden a tudnivalók a pályázok körét illetően: 

Természetes személy, aki abban az esetben jogosult támogatásra, amennyiben együttesen megfelel az alábbi feltételeknek:

  • Főtevékenységként mezőgazdasági tevékenységet folytató egyéni vállalkozó, aki a mezőgazdasági tevékenységet egyéni vállalkozóként a támogatási kérelem benyújtásától számított 12 hónapnál nem régebben folytatja.
  • A támogatási kérelem benyújtásakor legalább 18 és legfeljebb 40 éves (A támogatási kérelem benyújtásakor még nem töltötte be a 41. életévét.)
  • Államilag elismert mezőgazdasági jellegű szakismerettel rendelkezik.
  • A támogatási kérelem benyújtásakor legalább 6 000, de legfeljebb 25 000 STÉ értékű termelési potenciállal kizárólagosan rendelkezik.

A támogatás mértéke, összege

A támogatás mértéke: 40 000 eurónak megfelelő forintösszeg, egyösszegű átalány formájában, két részletben, 5 évre nyújtva:

  • az első kifizetési kérelem benyújtásával a támogatás a teljes összeg 75%-a,
  • a támogatási összeg fennmaradó 25%-a a felhívás szerinti- és az üzleti tervben vállalt kötelezettségek teljesítésének függvényében, legkorábban az első igényléstől számított 36 hónap elteltével, de legkésőbb a működési időszak megkezdésétől számított 54. hónap utolsó napjáig tervezhető és igényelhető

Mivel egy forráshiányos időszak után kifejezetten nagy az igény a pályázatokra, ezért várható a gyors keretkimerülés ezért ha pályázni szeretne kérnénk jelezze szándékát az ingyenes előminősítés elvégzése végett +36 20 377 9200 számon vagy az info@fnti.hu e-mai címen és felkészítjük a pályázat sikeres beadására! 

Gönczi Zsolt, pályázati szakértő

gonczi.zsolt@fnti.hu, 06 20 377 9200

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kkvpalyazatok.blog.hu/api/trackback/id/tr5312168748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása