Pályázati kisokos!

minden ami a pályázattokkal kapcsolatos egy helyen

A Vidékfejlesztési Program keretében diverzifikációs felhívás többek között különböző típusú szálláshelyek létrehozására, vagy már meglévő szálláshelyek felújítására

2021. szeptember 29. 11:30 - Gönczi Zsolt

Az Agrárminisztérium 2021-ben a Vidékfejlesztési Program keretében újabb pályázatokat jelentett be. Ezek közül a mezőgazdasági termelők több lábon állásának elősegítése érdekében újra meghirdetik a régebbi „VP6-6.2.1-16 Nem mezőgazdasági tevékenységek elindításának támogatása – Mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja, mikrovállalkozás indítása” pályázat aktualizált verzióját.

Ezért az ősz végi, 50 milliárd forint forrással meghirdetéssel tervezett diverzifikációs felhívás lehetőséget fog biztosítani többek között különböző típusú szálláshelyek létrehozására, vagy már meglévő szálláshelyek felújítására.

A várható nagy érdeklődés és a forrás gyors kimerülése miatt javasoljuk a projekt mihamarabbi előkészítését, hogy a pályázat minél hamarabb benyújtható legyen

Felmerülő kérdés, illetve igény esetén, kérjük keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén: gonczi.zsolt@fnti.hu  vagy +36 20 377 9200-as telefonszámon.

Gönczi Zsolt, operatív igazgató

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kkvpalyazatok.blog.hu/api/trackback/id/tr6716703652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása