Pályázati kisokos!

minden ami a pályázattokkal kapcsolatos egy helyen

Pozitív változás történt a panziók fejlesztésére kiírt pályázatban!

2017. október 19. 17:21 - Gönczi Zsolt

A Magyar Közlöny 2017. október 18-án megjelent 169. számában bejelentésre került, hogy módosításra kerül a szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételeiről és a szálláshely-üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről szóló 239/2009. (X. 20.) Korm. rendelet, mely változás első sorban a panziókat érinti. 

A szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételeiről és a szálláshely-üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről szóló 239/2009. (X. 20.) Korm. rendelet 2. § d) pontja helyébe a következő rendelkezés lép: „

„d) panzió: az a kizárólag szálláshely-szolgáltatás folytatása céljából létesített szálláshelytípus, amelyben a szálláshely szolgáltatása mellett a reggeli szolgáltatás kötelező; a hasznosított szobák száma legalább hat, de legfeljebb huszonöt, az ágyak száma legalább tizenegy, de legfeljebb ötven.”

Ennek eredményeként a Kisfaludy Turisztikai pályázat keretében azon panziók vehetnek részt ahol a hasznosított szobák száma legalább hat, de legfeljebb huszonöt, az ágyak száma legalább tizenegy, de legfeljebb ötven

A megjelent a Kisfaludy Turisztikai Konstrukció legújabb további felhívása, a "Szálláshelyek létesítése a Tokaj, Felső-Tisza és Nyírség kiemelt turisztikai fejlesztési térségben", mely keretein belül nem csak meglévő, hanem új szálláshelyek támogatása is lehetséges. A programban új szállodákat és panziókat lehet létrehozni, akár 70%-os támogatási intenzitással. Szállodák esetében 250 millió és 3 milliárd forint közti, panziók létrehozása esetében 25 millió és 125 millió forint közti lehet a vissza nem térítendő támogatás összege.

Forrás: Magyar Közlöny

Ha pályázni szeretne az ingyenes előminősítés végett jelezze pályázati szándékát az alábbi elérhetőségeken info@fnti.hu vagy +36 20 377 9200 és felkészítjük a pályázat sikeres beadására! 

Gönczi Zsolt, pályázati szakértő

gonczi.zsolt@fnti.hu, 06 20 377 9200

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kkvpalyazatok.blog.hu/api/trackback/id/tr2013029836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása