Pályázati kisokos!

minden ami a pályázattokkal kapcsolatos egy helyen

Családi háza van? Itt a jó hír Augusztusban jön a pályázat

2016. január 23. 13:01 - Gönczi Zsolt

Most készül a családi házak komplex energetikai korszerűsítését lehetővé tevő pályázatcsomag és a tulajdonosok várhatóan augusztustól pályázhatnak az Otthon Melege Program keretén belül. A pályázat a GINOP keretén belül lesz elérhető mégpedig a megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel formájában, 103,19 milliárd forint forráskerettel.

A GINOP további három energetikai pályázatot is tartalmaz. Ezek a következők:

  1. a távhőszektor energetikai korszerűsítése, 19,99 milliárd forint visszatérítendő és 34,96 milliárd forint vissza nem térítendő forráskerettel;
  2. a termelő és szolgáltató vállalkozások támogatása az energetika területén, 30,35 milliárd forint visszatérítendő és 59,45 milliárd forint vissza nem térítendő kerettel,
  3. a megújuló alapú zöldáram-termelés elősegítése, 10,66 milliárd forint visszatérítendő és 18,97 milliárd forint vissza nem térítendő forrással.

A pályázatok június és december között jelennek meg.

Gönczi Zsolt, pályázati szakértő

06 20 377 9200, gonczi.zsolt@fnti.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kkvpalyazatok.blog.hu/api/trackback/id/tr828304186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása