Pályázati kisokos!

minden ami a pályázattokkal kapcsolatos egy helyen

Magánszemélyeknek útnak indul a Napenergia Plusz Program

2023. október 06. 13:17 - Gönczi Zsolt

A kormány olyan modern háztartási erőművek létesítéséről döntött, ami nemcsak a napelemek telepítését, hanem az energiatárolást is magában foglalja, ezért a kormány olyan pályázatot írt ki, amely támogatja a családok által megtermelt zöldenergia felhasználását és tárolását.

  • A 75 milliárd forintos keretösszegű pályázatban a családok vissza nem térítendő támogatást kapnak, ami a költségeik hatvanöt százalékát fedezi

A pályázat napelem és tároló telepítését együtt finanszírozza, tehát újabb korlátozás, hogy csak az pályázhat rá, aki mindkettő telepítését vállalja. Itt maximum 4kW háztartási napelem mellé legfeljebb egy 8kWh-ás tárolóegységet lehet telepíteni.

 Felmerülő kérdés, illetve igény esetén, kérjük keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén: gonczi.zsolt@fnti.hu  vagy +36 20 377 9200-as telefonszámon.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kkvpalyazatok.blog.hu/api/trackback/id/tr8918229097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása