Pályázati kisokos!

minden ami a pályázattokkal kapcsolatos egy helyen

Megjelent három pályázat a vállalatok által már régóta várt kutatás-fejlesztési és innovációs pályázatok közül.

2015. augusztus 25. 17:18 - Gönczi Zsolt

  • GINOP-2.1.1-15 kódszámú "Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása" című, felhívás, amely kapcsán a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 50 milliárd forint. A támogatási kérelmek benyújtása 2015. szeptember 30-tól 2017. szeptember 29-ig lehetséges.
  • GINOP-2.3.3-15 kódszámú "Kutatási infrastruktúra megerősítése - nemzetköziesedés, hálózatosodás" című felhívás, amely kapcsán a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 20 milliárd forint. A támogatási kérelmek benyújtása 2015. október 15-től 2017. október 15-ig lehetséges.
  • GINOP-2.1.3-15 kódszámú "Iparjog" című, felhívás, amely kapcsán a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 1 milliárd forint. A támogatási kérelmek benyújtása 2015. szeptember 24-től 2017. szeptember 25-ig lehetséges.

A támogatás mértéke és aránya a pályázatok esetén a projekt kutatás-fejlesztési és műszaki tartalmától, a pályázó vállalkozás KKV törvény szerinti besorolásától, valamint a fejlesztés megvalósításának helyétől függ.

Támogatás mértéke:  35-70 % között.

A magas támogatottság miatt nagy figyelem kíséri ezeket a pályázatokat, mivel jó lehetőséget nyújtanak a kockázatosabb innovációs és kutatás-fejlesztési projektek megvalósításához. Mivel a K+F+I pályázatok az átlagosnál kidolgozottabb pályázati dokumentációt, és nagyobb felkészültséget igényelnek, ezért érdemes időben elkezdeni a munkát: a feltételek, a célok és a lehetőségek vizsgálatát, az ezeknek megfelelő a projekt felállítását, a tanúsítás lebonyolítását, a műszaki, a pénzügyi és az iparjogvédelmi dokumentáció elkészítését. Az egyik legfontosabb teendő az ún. K+F tanúsítás megszerzése, a tanúsítási procedúra sikeres lebonyolítása a pályázat tárgyát képező fejlesztésére. A K+F tanúsítványt, igazolja, hogy a tervezett fejlesztés a hatályos jogszabályok szerinti kutatás-fejlesztési tevékenység, amelyet a kérelmező saját tevékenység körében végzett fejlesztésben valósít meg.

Amennyiben fejlesztést, beruházást tervez és ahhoz pályázati forrást kíván igénybe venni, illetve kérdése van keressen minket az ingyenes előszűrés érdekében (tel: 06 20 377 9200, e-mail: info@fnti.hu, naprakész részletes információk: www.fnti.hu  vagy www.facebook.com/fnti.hu helyen érhetők el).

Gönczi Zsolt, pályázati szekértő

06 20 377 9200, gonczi.zsolt@fnti.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kkvpalyazatok.blog.hu/api/trackback/id/tr897733664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása