Pályázati kisokos!

minden ami a pályázattokkal kapcsolatos egy helyen

Új pályázat a mikro- kis és középvállalkozások részére 2022 januárjától!

2021. november 23. 13:29 - Gönczi Zsolt

GINOP Plusz-1.2.3-21 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban

 A támogatási kérelmeket azon mikro- kis és középvállalkozások nyújthatnak be, amelyek:

  • rendelkeznek legalább 1 lezárt (beszámolóval alátámasztott), teljes (365 napot jelentő), üzleti évvel (az előtársaságként való működés időszaka ebbe nem számít bele),
  • éves átlagos statisztikai állományi létszáma a támogatási kérelem benyújtását megelőző, teljes üzleti évben minimum 3 fő
  • Magyarországon székhellyel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, szövetkezetek, vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező szövetkezetek vagy
  • kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok fióktelepei.
  • amelyek nem tartoznak a KATA hatálya alá,
  • amelyek Dél-Dunántúl, Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld régiók egyikében, vagy az ezen régiókon kívül eső, szabad vállalkozási zónának minősülő településen valósítják meg fejlesztéseiket.

Jogi forma szerint támogatási kérelmet nyújthatnak be:

  1. a) kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok,
  2. b) kettős könyvvitelt vezető egyéni cégek.

Gazdálkodási formakód szerint támogatási kérelmet nyújthatnak be:

  • 113 Korlátolt felelősségű társaság
  • 114 Részvénytársaság
  • 116 Közkereseti társaság
  • 117 Betéti társaság
  • 141 Európai részvénytársaság (SE)
  • 226 Külföldi vállalkozás magyarországi fióktelepe
  • 228 Egyéni cég

 Kötelezően megvalósítandó, önállóan nem támogatható tevékenységek:

 Technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése

 Választható, önállóan nem támogatható tevékenységek:

 

  1. A vállalkozói tevékenység végzésével összefüggő infrastrukturális és ingatlan beruházás (a projekt elszámolható összköltségének legfeljebb 70%-át érheti el).
  2. Tanácsadási szolgáltatások igénybevétele: előre rögzített szolgáltatói listán szereplő, nyílt kiválasztáson, valamint részletes szakmai előminősítésen átesett szolgáltatóktól igénybe vett, a felhívás 2.3. p) pontjában részletezett szolgáltatástípusok (legfeljebb 50 millió Ft értékben, a képzéssel együtt legfeljebb a projekt elszámolható összköltségének 20%-át érheti el).
  3. Képzési szolgáltatások igénybevétele: a vállalat fejlődéséhez szükséges, illetve a munkavállalók magasabb szintű munkavégzését elősegítő képzés, (legfeljebb 5 millió Ft értékben, a tanácsadással együtt legfeljebb a projekt elszámolható összköltségének 20%-át érheti el).
  4. Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása, melyek célja a gazdasági-termelési folyamatok és az üzemi/üzleti építmények energiaigényének fedezése megújuló energia előállításával (legfeljebb a projekt elszámolható összköltségének 50%-át érhetik el).
  5. Információs technológia-fejlesztés (beleértve az üzleti felhőszolgáltatások igénybevételét) (legfeljebb a projekt elszámolható összköltségének 20%-át érheti el).

Felhívjuk figyelmét, hogy a projekt keretében a kötelezően megvalósítandó tevékenység mellett legalább 1 db választható, önállóan nem támogatható tevékenység megvalósítása szükséges

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege és a támogatási intenzitás:

  • minimum 10 000 000 forint, maximum 150 500 000 forint.
  • Támogatási intenzitás: az összes elszámolható költség 70%-a

A támogatási kérelmek benyújtás várhatóan:

  • A támogatási kérelmek benyújtása január 17. 08:00 órától 2022. január 24. 12:00 óráig lehetséges.

A felhívás és benne található mellékletek itt érhető el.

Felmerülő kérdés, illetve igény esetén, kérjük keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén: gonczi.zsolt@fnti.hu  vagy +36 20 377 9200-as telefonszámon.

Gönczi Zsolt, operatív igazgató

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kkvpalyazatok.blog.hu/api/trackback/id/tr4416762890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása