Pályázati kisokos!

minden ami a pályázattokkal kapcsolatos egy helyen

GINOP Plusz !!! - Operatív program változás

2021. március 24. 12:07 - Gönczi Zsolt

GAZDASÁGFEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS OPERATÍV PROGRAM PLUSZ (GINOP Plusz).

Tájékoztatni szeretnénk Ügyfeleinket és az érdeklődőket, hogy a COVID19 járvány miatt kialakult helyzet szükségessé tette az előzetesen bejelentett 2021-es várható pályázatok tartalmának az átdolgozását. Ezen kihívásokra válaszul újra terveztek a már bemutatott gazdaságösztönző programokat. A folyamat eredményeként a vállalkozásokat szolgáló fejlesztések összefoglaló Operatív Program neve az előzőekben meghirdetett VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI ÉS INNIVÁCIÓS OPERATÍV PROGRAM elnevezésről GAZDASÁGFEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS OPERATÍV PROGRAM PLUSZ (GINOP Plusz) -ra változik.

 A GINOP Plusz keretében a célok elérése érdekében több szakpolitikai terület fejlesztésére lesz lehetőség, amelyek az alábbiak területeken járulnak hozzá az Operatív Program keretében megfogalmazott célok megvalósulásához:

  • Vállalkozásfejlesztés: A kis- és középvállalkozások termelékenységének növelése
  • Kiemelt stratégiai ágazatok fejlesztése: A kiemelt ágazatok hozzáadottérték-termelő képességének növelése 
  • Digitalizáció: A digitális gazdaság, kompetenciák fejlesztése
  • Kutatás, fejlesztés, innováció: A tudástermelés, tudásáramlás és tudáshasznosítás ösztönzése továbbá készségfejlesztés az intelligens szakosodáshoz
  • Foglalkoztatás: A munkahelyek védelme, a foglalkoztatás bővítése, a munkaerő termelékenységének növelése és a foglalkoztatás feltételeinek javítása
  • Felnőttképzés: Jól képzett, magas hozzáadott értéket előállítani képes munkavállalók biztosítása a hazai vállalkozások számára
  • Felsőoktatás: Innovatív és inkluzív felsőoktatási rendszer megerősítése
  • Szakképzés: Korszerű és inkluzív szakképzés rendszer kialakítása
  • Turizmus, örökségvédelem: A turisztikai szolgáltatások minőségének fejlesztése

 Ezen változtatás eredményeként a 2021.03.01-re meghirdetett pályázatok megnyitása előreláthatólag 2021. április-májusára várhatóak. Ezek keretében elsősorban eszköz beszerzésre és ingatlan fejlesztésre, illetve Kutatás-fejlesztésre lehet majd támogatást igénybe venni.

Javasoljuk, hogy a már megkezdett pályázati előkészületeket ne állítsák le, az így nyert időt próbálják hatékonyan felhasználni és a megvalósítandó projekteket meg egyszer átgondolni és ha kell finomítani, illetve a szükséges dokumentumokat frissíteni és  teljeskörű beszerzéséről gondoskodni.

 Fő célunk, hogy ügyfeleink részére minél magasabb szakmai színvonalú pályázati anyagok összeállításával hozzájáruljunk vállalkozásának sikereihez.

 Felmerülő kérdés, illetve igény esetén, kérjük keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén: gonczi.zsolt@fnti.hu vagy +36 20 377 9200-as telefonszámon.

Gönczi Zsolt, operatív igazgató

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kkvpalyazatok.blog.hu/api/trackback/id/tr1916476020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása