Pályázati kisokos!

minden ami a pályázattokkal kapcsolatos egy helyen

Új pályázat a láthatáron vendéglátóhelyeknek.

2018. április 10. 13:28 - Gönczi Zsolt

Újabb 300 milliárd forintos pályázati csomag startolhat el ősszel, ezúttal a konyhatechnológiát és a gépészetet fejleszthetik a vendéglátóhelyek

A vendéglátóhelyek is akár önerő nélkül megvalósítható fejlesztési lehetőséghez jutnak, ha elstartol a Kisfaludy szállásfejlesztési konstrukcióhoz hasonló, őszre tervezett pályázati csomag.

A vendéglátóhelyek gépészet- és konyhatechnológia fejlesztésére 50 százalékos támogatási intenzitású pályázati lehetőséghez jutnak majd.
Ez a pályázati csomag nem a Kisfaludy turisztikai fejlesztési program része, valójában annak a vendéglátásra szabott klónja, hiszen akárcsak a szálláshelyeknek, a vendéglátóhelyeknek is lehetőségük lesz a tervezett beruházáshoz igényelt önerőt kedvezményes hitelkonstrukció segítségével előteremteni.

Ha pályázni szeretne az ingyenes előminősítés végett jelezze pályázati szándékát az alábbi elérhetőségeken info@fnti.hu vagy +36 20 377 9200 és felkészítjük a  pályázat sikeres beadására! 

 

Gönczi Zsolt, pályázati szakértő

gonczi.zsolt@fnti.hu, 06 20 377 9200

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kkvpalyazatok.blog.hu/api/trackback/id/tr9213823728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása