Pályázati kisokos!

minden ami a pályázattokkal kapcsolatos egy helyen

Eszközberuházás támogatására pályázhatnak a Pest megyei kkv-k

2018. január 02. 14:02 - Gönczi Zsolt

Megjelent a pest megyei mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásait támogató pályázati felhívás 4,5 milliárd keretösszeggel – jelentette be Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásért felelős államtitkár. A támogatási kérelmeket január 31-től lehet beadni a kormány a Pest megye célzott fejlesztését szolgáló 80 milliárd forintos támogatási programjának 2017. évi ötödik pályázati kiírására.

A vállalkozások eszközbeszerzéseit támogató pályázat célja a Pest megye területén székhellyel rendelkező vállalkozások termelőeszköz-beruházásának támogatása, ezáltal a mikro-, kis- és középvállalkozások fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítése, munkahelyek megtartását eredményező beruházások támogatása és a helyi gazdaság megerősítése.

A pályázat keretében maximum 60 millió Ft értékben van lehetőség új, a pályázó vállalkozás tevékenységéhez illeszkedő eszközök - pl.: különösen a gyártósor, gépsor, informatikai eszköz, a termékek tárolására, illetve anyagmozgatásra szolgáló tárgyi eszköz - beszerzésére, amennyiben azok a termék-előállítását vagy szolgáltatásnyújtását közvetlenül szolgálják. A pályázat keretében az új eszközök beszerzéséhez kapcsolódó gyártási licenc, gyártási know-how beszerzések, valamint információs technológia-fejlesztések is elszámolhatók.

forrás: http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/unios-forrasok-felhasznalasaert-felelos-allamtitkarsag/hy/eszkozberuhazas-tamogatasara-palyazhatnak-a-pest-megyei-kkv-k

Ha pályázni szeretne az ingyenes előminősítés végett jelezze pályázati szándékát az alábbi elérhetőségeken info@fnti.hu vagy +36 20 377 9200 és felkészítjük a  pályázat sikeres beadására! 

Gönczi Zsolt, pályázati szakértő

gonczi.zsolt@fnti.hu, 06 20 377 9200

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kkvpalyazatok.blog.hu/api/trackback/id/tr7213541185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása