Pályázati kisokos!

minden ami a pályázattokkal kapcsolatos egy helyen

Áprilisban jönnek az új GINOP- pályázatok!

2016. április 08. 11:44 - Gönczi Zsolt

Még ebben a hónapban megjelennek a kis- és középvállalatok fejlesztését célzó új pályázati felhívások a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében.

Az új GINOP- pályázatok között hamarosan megnyílik a logisztikai szolgáltató központok 6 milliárd forintos keretösszeggel vagy a kkv-k, beszállítói integrátorok támogatása 20 milliárd forint keretösszeggel.

A GINOP minden pályázata - a jelenleg átdolgozás alatt álló felfüggesztettek is - június végéig megjelenik - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és - szabályozásért felelős államtitkára.

Forrás: MTI

FIGYELEM! A pályázati felhívások egyedi feltételeket tartalmaznak, ezért fejlesztési elképzeléseinek előszűrése és projektjük előkészítése miatt bizalommal keresse tanácsadóinkat az alábbi elérhetőségek egyikén: 06 20 377 9200, info@fnti.hu

Gönczi Zsolt, pályázati szakértő

06 20 377 9200, gonczi.zsolt@fnti.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kkvpalyazatok.blog.hu/api/trackback/id/tr418578986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása