Pályázati kisokos!

minden ami a pályázattokkal kapcsolatos egy helyen

Hamarosan jön a várva várt pályázat családi házaknak!

2015. május 15. 09:19 - Gönczi Zsolt

Családi házak szigetelése lesz a következő a pályázat!

Szabó Zsolt elmondta, hogy a 2014-2020-as uniós költségvetés keretében további programokat indítanak, ezek értéke 240 milliárd forint lesz, amiből a magyarországi ingatlanállomány ötven százaléka megújulhat.

A családi házak szigetelésére is lehet majd pályázni!

Az államtitkár az Origónak adott interjújában árulta el először, hogy nyártól a családi házak energetikai korszerűsítésére is lehet majd pályázni. Nyáron az európai uniós pályázatok is megjelennek, és lehetőség lesz a családi házak energiahatékonysági korszerűsítésére – mondta. A pályázatokon belül nyolcszor annyi pénz lesz elérhető, vagyis 80 milliárd forint áll majd rendelkezésre. A pályázatok ütemezetten jelennek meg, több részletben, mert az építőipar nem bírná kapacitással – mondta Szabó Zsolt.

Az Otthon Melege program keretében korábban hűtőgép-, kazán- és nyílászárócserére is lehetett pályázni. A három lakossági energiahatékonysági pályázatra összesen 2,72 milliárd forint vissza nem térítendő támogatás áll rendelkezésre.

Forrás: MTI

 

Gönczi Zsolt, pályázati szakértő

06 20 377 9200, gonczi.zsolt@fnti.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kkvpalyazatok.blog.hu/api/trackback/id/tr957460878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása