Pályázati kisokos!

minden ami a pályázattokkal kapcsolatos egy helyen

Pályázat Önkormányzatok, fiatal gazdák és kertészek részére!

2015. április 20. 18:59 - Gönczi Zsolt

A vidéki alapszolgáltatások fejlesztésére elsősorban önkormányzatok nyújthatnak be pályázatokat május 4-től mikrobuszok, gépkocsik, terepjárók beszerzéséhez.

A fiatal gazdák induló támogatására május 18-tól pályázhatnak azok, akik eddig még nem adtak be területalapú támogatás iránti kérelmeket (míg más fiatal gazdák majd a 2014-2020 közötti, új agrár-vidékfejlesztési programból juthatnak pénzekhez).

A kertészek – szintén a május 18-tól – gépbeszerzésekre pályázhatnak 35 százalékos támogatásintenzitás mellett, amely fiatal gazdáknál és kedvezőtlen adottságú térségekben termelőknél 10 százalékkal nőhet.

Mindhárom pályázatnál követelmény, hogy a beruházásokat még az idén meg kell valósítani, illetve a szükséges számlákkal az év végéig el kell számolni.

Gönczi Zsolt, pályázati szakértő

06 20 377 9200, gonczi.zsolt@fnti.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kkvpalyazatok.blog.hu/api/trackback/id/tr867384252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása